Dev Balinalar, SHIB Dışında Bu DeFi Altcoin’inden Stokluyor!

Chainlink, Shiba Inu dışında Ethereum balinaları arasında en çok hit olan kripto oldu. Chainlink, Shiba Inu (SHIB)’nun yanı sıra Ethereum balinaları arasında en popüler 10 kripto para arasında katıldı. Ayrıntılar Kriptokoin.com’da.

Bu 16 Altcoin Yatırımcılarına Müjde

SHIB gibi o da tercih ediliyor

WhaleStats’a göre Chainlink, son 24 saat içinde en çok işlem gören token olarak sıralandığı için Ethereum balinaları arasında en çok aranan kişi haline geldi. WhaleStats, 1.000 ETH adresinin cüzdanlarını ve varlıklarını takip ediyor. En son verilere göre, Chainlink artık balina düzeyindeki adreslerde tüm varlıkların %1,21’ini veya 259.571.965 dolar değerinde olan kısmını oluşturuyor. Shiba Inu, dolar değerine göre en büyük token pozisyonu olmaya devam ediyor ve varlıkların %8,52’sini veya 1,817,665,171 dolarlık kısmını kapsıyor. Ethereum balinaları, WhaleStats metriklerine göre, satın alınan ve satılan ilk 10 token arasında yer aldığından, son 24 saat içinde LINK alıp satıyor.

Uzman: Bu 2 Altcoin, Ayı Piyasasından Çıktı! Fırlayacaklar

Chainlink, 4 Aralık pazar satışları sırasında 11 Kasım’ın en yüksek seviyesi olan 38.32 dolardan 16.72 dolara düştü. Yatırımcılar daha fazla eylem için ipuçları ararken, fiyat şu anda 20 dolar civarında konsolide oluyor. Merkezi olmayan oracle blockchaini, 10 Mayıs’taki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 52,88 dolardan %60’tan fazla düşüşte. Balinalar, en sevdikleri tokenleri biriktirmek için tipik olarak düşüş veya makro konsolidasyon dönemlerinden yararlanır. Donuk fiyat hareketine rağmen, Chainlink en yaygın entegre ağlardan biri olmaya devam ediyor. Son zamanlarda, hava tahmini kaynağı AccuWeather, Chainlink’te canlı bir node duyurdu. Chainlink, gün için %4.06 artışla 20.30 dolardan işlem gördü ve piyasa değerine göre 20. en büyük kripto para birimi oldu.

Devasa Ethereum Balinası, Bu Altcoin'den Şaşırtıcı Miktarda Aldı!

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *